به گزارش خبرنگار مهر، حشمت الله عسگری ظهر دوشنبه در نشست یا معاون اجرایی رئیس جمهور اظهار داشت: استان ایلام با توجه به اینکه جزو اولین استانها از نظر جذب تسهیلات صندوق توسعه ملی است نیازمند تجدید نظر در مدل اخذ وثیقه هستیم.
وی بیان داشت: در سفر رییس جمهور به استان ایلام در اردیبهشت ماه سال جاری ۲۳ وعده، توصیه و تاکید و ۳۰ توافق با دستگاه های اجرایی داشتیم که اعتبار اینها در سال ۹۳ دو هزار و ۹۱۲ میلیارد ریال بوده که دو هزار و ۶۹۸ میلیارد ریال آن یعنی بیش از ۹۰ درصد تحقق یافته است.
عسگری به تسهیلات صندوق توسعه ملی اشاره کرد و افزود: ۶۳۳ طرح به صندوق توسعه ملی معرفی شده اند که ۴۸ طرح با تسهیلات ۳۵۰ میلیون یورو مصوب شده که در بخش ارزی مشکلی نداریم اما در بخش ریالی با مشکل وثیقه مواجه هستیم.
این مسئول گفت: در بخش نفت و جهاد کشاورزی شش وعده توافق شد که ماهیت اعتباری ندارند.
وی اظهار داشت: در بخش ورزش چهار وعده توافق شد که برای اجرای آنها ۹۴ میلیارد ریال مصوب شد که ۷۴ میلیارد ریال آن محقق شده است.
وی افزود: در بخش راه و شهرسازی چهار وعده و دو توافق با اعتبار ۴۸۳ میلیارد ریال مصوب شده بود که مبلغ ۴۵۳ میلیارد ریال آن تحقق یافته است.
عسگری اضافه کرد: در بخش نیرو سه وعده و هفت توافق با اعتبار یک هزار و ۴۸۷ میلیارد ریال مصوب شده بود که یک هزار و ۲۸۶ میلیارد ریال آن محقق شده است.
ایلام در آستانه جهش توسعه قرار دارد
استاندار ایلام نیز اظهار داشت: در سفر کاروان دولت تدبیر و امید به ایلام ۲۹۰ میلیارد تومان به پروژههای عمرانی استان اختصاص یافت که ۲۷۰ میلیارد تومان آن تخصیص پیدا کرده و امیدواریم درصد باقیمانده هم تا پایان سال تخصیص یابد.
محمدرضا مروارید مدرن کردن آبیاری اراضی، توسعه راهسازی ایلام مخصوصا راه دسترسی به مهران به عنوان منطقهای تجاری و دروازه عتبات عالیات و تقویت زیرساختهای گردشگری را از جمله فعالیتهایی دانست که مد نظر دولتمردان تدبیر و امید برای توسعه استان است.
وی اضافه کرد: اکنون روند اجرای مصوبات سفر دولت تدبیر و امید به استان از روند رضایت بخشی برخوردار است اما با این حال در برخی موارد دارای مشکلاتی هستیم که باید برطرف شود.
مروارید گفت: هرچند طرح های بسیار خوب و کارشناسی شده ای برای استان در نظر گرفته شده اما در بخش سامانه گرمسیری، آبیاری تحت فشار، اجرای طرح های حوزه نفت و راه با مشکل مواجه هستیم.
استاندار ایلام تاکید رییس جمهور بر رفع مشکل خشیدگی درختان بلوط را یکی از نکات حایز اهمیت در سفر ایشان به ایلام برشمرد و گفت: با توجه به خشکیدگی درختان بلوط و تهدید جنگل های استان ۷۶ میلیارد ریال از محل مازاد در آمدها اختصاص یافته بود و از محل ماده ۱۰ و ۱۲ نیز ۱۵ میلیارد ریال نقدینگی وصول شده که ظرف پنج سال جذب شود.
نظر شما